Valoro Oy on suomalainen yritys, jonka toiminta keskittyy asiakirjahallintaan. Asiakirjanhallinta koostuu mm. seuraavista toiminnoista: Asiakirjan tuottaminen, skannaus, digitointi ja arkistointi. Hallitsemme tarvittaessa asiakirjojen koko elinkaaren niiden kaikissa eri vaiheissa. Alusta loppuun.

 

Meillä on erittäin kokenut, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Toimintamme perustana on henkilökuntamme pitkäaikainen asiantuntemus ja osaaminen asiakirjahallinnan eri muodoissa ja vaiheissa.

Henkilöstö on voimavaramme!

 

Asiakaskuntamme koostuu monen eri alan toimijoista. Esimerkiksi finanssialalta meillä on asiakkaina alan merkittävimpiä toimijoita. Toiminnassamme pureudumme syvälle asiakkaan omiin prosesseihin ja olemme merkittävässä roolissa koko heidän palveluketjussaan.

Tunnistamme oman vastuumme näissä palveluprosesseissa.

 

Toimintamme lähtee asiakaskeskeisyydestä.

 

 

Meille tärkeää on ymmärtää asiakkaiden toimintamallit ja asiakkaan palvelulupaus heidän asiakkailleen. Me tulemme osaksi asiakkaan palveluketjua ja tuomme siihen lisäarvoa omalla asiantuntemuksellamme.

 

​Kun valitset meidät, saat todellisen yhteistyökumppanin. Me kehitämme yhteisiä prosesseja tehokkaammiksi ja yksilöllisiksi ja pidämme jatkuvasti keskusteluyhteyttä asiakkaan suuntaan. Prosessimme taipuvat asiakkaan tarpeisiin, ja niiden tarkoitus on auttaa asiakkaan liiketoimintaa.

Muistetaan tämä: Asiakkaan asiakas on meidän kaikkien asiakas

Mitä tämä kaikki tarkoittaa asiakkaalle? Keskittämällä toimintojaan meille asiakas säästää tilaratkaisuissa, henkilöstöön liittyvät riskit poistuvat, hiilijalanjälki pienenee ja asiakas pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa.

 

 

Olemme kotimainen toimija.

 

Y-tunnus 2921069-3

+358 (0)400 807946
skannaus@valoro.fi

Postiosoite:
Valoro Oy
PL 20
00391 Helsinki

  • Black Twitter Icon